Outfit inspiratie voor koude zomerdagen | Fashionchick

2021-12-30 13:14:51 By : Ms. Linda Wu

In Nederland kan je zelfs in de zomer er niet op aan dat het lekker weer blijft. Afgelopen weken waren druilerig en niet erg warm. Met de herfst in het vooruitzicht is het hoog tijd om het over de meest voorkomende temperatuur in Nederland te hebben. Niet te warm, niet te koud. 

15 graden klinkt koud, maar het is eigenlijk best comfortabel. Waardoor het ook wat moeilijker kan zijn om je goed te kleden met deze temperatuur. Een wollen trui zal te warm zijn, maar lichte stofjes zijn weer te koud. In deze temperatuur zijn vooral laagjes je beste vriend. Lees verder om erachter te komen welke items perfect zijn voor 15 graden weer.

De jas die je eigenlijk het hele jaar door kan dragen. In de koude maanden heeft een trenchcoat vaak genoeg ruimte voor een trui eronder. In de warme maanden combineer je het met een T-shirt. Voor niet te warm, niet te koud weer combineer je laagjes onder je trenchcoat. 

GSRR Long Parka - Zwart - Dames

Fifth House | To Be Dressed

Leer is vaak te warm om te dragen tijdens hartje zomer. Het is daarom ideaal materiaal om te dragen wanneer het 15 graden is. Leer heeft dan de juiste balans om genoeg warmte vast te houden, zonder te warm te worden.

My Bestiny | Me & Martin

Me & Martin | Me & Martin

Ba&Sh | de Bijenkorf

By Clara | Me & Martin

Een vest met een mooi grof patroon die niet volledig afsluit is warm genoeg voor het typische Nederlandse weer, maar laat de huid nog wel voldoende ademen. Combineer het vest met verschillende laagjes, zoals over een overhemd jurk. Draag zo’n jurk met hoge laarzen zodat je de warmte ook bij je benen vasthoudt.

Switch van lichte linnen stoffen op zomerse dagen naar dikker denim om koudere temperaturen te trotseren. Je hoeft nog geen afscheid te nemen van rokjes, jurken en jumpsuits als je voor denim kiest.

Nina Carter | Me & Martin

Utility BoyFriend Short Overall - Donkerblauw - Dames

De trenchcoat: een klassiek icoon

Vlekken uit leer krijgen? Zo doe je dat

Duurzame denim items om eindeloos mee te variëren

18x regenjassen die je gelijk wilt hebben

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook 5 manieren om een te grote broek nieuw leven in te blazen Fashion Lees ook De perfecte grote maten sportkleding Fashion Lees ook Zo draag je een ear cuff zonder dat het pijn doet Fashion Lees ook Trend alert: tops met statement prints en teksten Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

5 manieren om een te grote broek nieuw leven in te blazen

De perfecte grote maten sportkleding

Zo draag je een ear cuff zonder dat het pijn doet

Trend alert: tops met statement prints en teksten

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.